Sundsvall..

Vad är en bal på slottet, när man kan åka till mammis i juniskär? Jo, inte mycket alls. :)

när jag åker till min mammis så får man verkligen ladda batterierna. Det är så mysigt att komma och bara bli ompysslad och mysa på. och vart gör man det bäst om inte hos mammsen:)

sist vi var i sundsvall..

efter jobbet på fredagen tog jag och Erik bilen och brummade till mamma och görgen i juniskär. När vi kom fram 
sjönk jag ner i soffan och vi kvällsfikade massa gott och kollade på en film vi hyrt..nu minns jag inte vad den hette men de var iaf en svensk/norsk thriller/rysare. kan säga att de var INTE mamma som valt den filmen iaf :P
lördagen tog vi lite sovmorgon sen blev de en lång frukost. Efter de så for Erik och Görgen iväg på skjutbanan och lekte lite :P Jag och mamma stannade kvar och myste på i solen, var så skönt att bara va. Mamma tog fram hängmattan och vi spelade musik och testade den nya smaken av bacardi breezern som kommit - cranberries, helt godkänd. :)
efternågra timmar kom Görgen och Erik tillbaka och de var dags att börja med maten, grillat blev de.. :) Mums!

söndagen blev de såklart IKEA ;) de kan man ju bara inte missa..
Blev mycket småkravs.. :)  Efter de for vi tbx så fick jag och Erik massage av mamma. :) avundsjuka eller? Jo för de e så att mammis håller på att utbilda sig till friskvårdskonsult och vilket betyder att jag kan få proffs massage presic när jag vill :D jippiii!

och på fredag drar vi till sundsvall igen :D Skönt! och den här gången åker svärmor och morbror med :)
Blir nog lite Kalas på lördagen på juniskärspuben - tjoohoo.


lite bilder från sist. :)


årsdag...

3 år idag..
e nått speciellt med årsdagar, jag kollar på klockan lite då och då och tänker vad jag gjorde för tre år sen, just nu halv 3 så är vi i u-fors. Runt 18.00 hände de som skulle förändra en massa liv.


dålig uppdatering - igen

.. men jag har inte haft tid eller ork.

Nu är semestern över och den var helt grymt rolig. hade ju kanon väder nästan hela tiden också, och när de blev dåligt väder här hemma, ja då drog jag och erik oss till fjollträsk och där var de ju allt annat än regn kan man ju säga, minst 30 grader och inte ett moln på himlen. (nästan på gränsen till för varmt)

Var helt grymma dagar. Vi var även på skansen en dag, och vilka fanns där? -JO Sälarna!! :D ni som känner mig vet ju att jag e ju som tokig i dom tjocka söta knubbiga djuren med sina stora svarta ögon ^_^

Lite bilder från trippen kan ni ju kolla på facebook för er som är vän med mig där, ni andra. tyvärr - dom kan ni inte se :)
mohaha!

ni kan få en liten  sneakpeak bara .. 

       

jag återkommer imorgon - LOVAR!


söndag.

..och imorgon är min första semesterdag!! :D
Och som de ser ut när jag kollade på yr så ska de bli took bra väder .. de gillas stort.
Tror jag ska jobba lite på brännan då, eller vilken bränna, har ingen alls än. men den kommer förhoppninsvis :)

Hej hopp!

RSS 2.0